Hemtjänst Borås

Tillsammans med dig vill vi öka ditt fysiska, psykiska och sociala välbefinnande!

HemTrevnad i Borås

Välj hemtjänst från HemTrevnad!

När du beställer tjänster av HemTrevnad, är det du själv som bestämmer vem som skall utföra den. Ett viktigt val. Dels för att du skall få all den hjälp du behöver. Dels för att du givetvis vill ha någon du kan lita på till hundra procent.

HemTrevnad finns till för din skull. Du är vår kund och det är du som bestämmer hur du vill ha dina beställda tjänster utförda. Du bestämmer när vi skall komma och vad vi skall göra – inte tvärtom. Vi rättar oss efter dina vanor, behov och tider. Samtidigt håller vi hårt på din integritet och din personliga säkerhet.

2006 startade HemTrevnad i Borås vilket innebär att vi idag är väl etablerade som utförare av hushållstjänster/ omsorg och servicetjänster (Rut-tjänster) till privatpersoner. Samt lokalvård till företag och föreningar i Borås  – vi har idag många kunder som valt oss som utförare.

Kontakta oss!
Vi kommer gärna hem till dig och presenterar oss!

Så här enkelt är det att välja hemtjänst från HemTrevnad:

  1. Vi gör ett personligt besök hos dig
    Kontakta oss och boka ett personligt besök på en tid som passar dig och dina anhöriga. Vi kommer gärna hem till dig/er och berättar mer.
  2. Vad kan jag beställa ?
    Du kan beställa tjänster som dusch, omvårdnad, städ, fönsterputs, social kontakt, promenader/ledsagning, inköp, tvätt och lättare trädgårdsskötsel. Det vill säga allt som skatteverket godkänner för Rut-avdrag (se skatteverket hemsida). Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar.
  3. Arbetet kan påbörjas
    Vi kommer till dig på överenskommen dag och tid efter dina önskemål. Du får 1-2 personer som utför dina beställda tjänster efter dina önskemål. Vill du ändra dag och/eller tid går det givetvis bra. Du betalar endast 50% av kostnaden själv ! Vi kan även erbjuda autogiro om du så önskar.

Våra tilläggstjänster

Vi ställer upp när du vill och hur ofta du vill. Samma företag och samma människor hjälper dig både med beviljad hemtjänst och med tilläggstjänsterna.

Tvätt, inköp, matlagning, ledsagning, storstädning, fönsterputsning, mattpiskning, gräsklippning och enklare hantverk är några exempel på arbeten vi gärna hjälper till med.

Läs mer om tilläggstjänsterna under fliken Tilläggstjänster/privata tjänster »

Mer om hemtjänst

Vad innebär hemtjänst? »

Kontakta oss

Adress:

HemTrevnad AB
Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås

Tel: 033-10 63 10
info@hemtrevnadab.se

Hitta hit / Karta

Kontaktpersoner

Gun Olsson
Tel: 033-10 63 10
Skicka e-post